Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Véleményeznétek a képem?

Segitseeg kérdése:

Véleményeznétek a képem?

Figyelt kérdés

Értékeljétek 1-től 10-ig

[link]

2019. szept. 28. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Meleg társkeresőre elmegy, bár lehet hogy túl fiatal.
2019. szept. 28. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Helyes vagy, csak még túl fiatal, ha nem bántalak meg vele. Kb. 10/8 vagy.
2019. szept. 28. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
10-12 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod, hanem inkább tanulni, vagy kukás ember lesz belőled, ha ellinkeskeded a sulit.
2019. szept. 28. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
😹😹😹
2019. szept. 28. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Suli mellett nem lehet semmit se csinálni?

+Kérlek írjátok oda hány évesek vagytok!

2019. szept. 28. 23:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Legyen ez a profilképem??
2019. szept. 28. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

És ez az elfoglaltságod? Ez a hobbid? Szüleid foglalkoznak veled egyáltalán?

Nagy kár, hogy kb. 10 évesen ilyen életunt búvalb..szott fejed van.

2019. szept. 28. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Helyes gyerek leszel te. Én max 13nak mondanálak. A kép szerintem nem a legelőnyösebb, a testtartásod miatt picit ducibbnak tűnsz, vagy lehet amúgy is az vagy. Egyébként a fölös kilók miatt nem kell aggódni, nemsokára sokat nősz, akkor arányos leszel, több fiút láttam már, akikkel ez történt. Akkor vagy akár most is, érdemes lehet elkezdeni sportolni, izmosodni.

A ruháid tisztának tűnnek, bár a pólód személy szerint nekem nem tetszik, de ez elég egyéni ízlés kéedése.

Azt neked kell tudni, hogy jó-e profilnak. Ne idegenek mondják itt meg. Valaki biztos azt mondja, szörnyű kép, más szerint meg jobb alig lehetne.

2 dolog még:

1. Remélem, tényleg te vagy a képen, nem pedig egy osztálytársad/barátod képét használtad fel, az ugyanis jogszabályt sért! Ebben az esetben szedd le gyorsan.

2. Ha tényleg te vagy, oké, de ne nagyon töltögess ide több képet fel. Egyrészt bárki láthatja, nem feltétlenül olyan emberek, akik jó szándékkal kattintanak rá. A kérdés alapján önbizalomhiányosnak tűnsz, úgy tűnik, ezt nem tudod a szüleiddel megbeszélni, fiatal is vagy, tehát sok rossz szándékú embernek megfelelsz. Ne válaszolj a privát üzikre.

Persze nem állítom, hogy a gyakori tele van ilyenekkel, de tényleg bárki láthatja, jobb az elővigyázatosság. Arc nélkül, ha nagyon akarsz még legközelebb.

2019. szept. 29. 00:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Szakadt nadrág, mer menő, kilógó bokácska, gusztustalan, pláne férfinek, meg az a vastagtalpú bohóccipő. Felsőt már nem is említem.
2019. szept. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!