Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Így is lehet nőies a megjelené...

Így is lehet nőies a megjelenésem?

Figyelt kérdés
Nincs széles csípőm, a vállam széles, magas vagyok(174)és vékony. Viszont nem vagyok bunkó nem beszélek csúnyán.. csendes vagyok. Ha a belsőn nőies is, de a külsőm nem igazán szép(nem az arcomra értem, átlagos arcom van) így is lehetek Nő?
2010. júl. 15. 16:31
 1/4 A kérdező kommentje:
20/L
2010. júl. 15. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy!! mindenki,aki npnek születettnő. Benned is megvan a szép, a magsságádod a vékony akatod! irigyele,hogy vékony vagy,és magas.én aacsony,és széles csípőjű, vastg combú..ésrükörbe sem tudok nézni, undorító.
2010. júl. 15. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
manapság pont a te alkaotd a "menő".. én amúgy is ölni tudnék ilyenért, de sajna nem tudok változtatni a géneken :) fogadd el magad, öltözz ehhez mérten ;)
2010. júl. 15. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

még szép, hogy az! Én is sokat megadnék egy ilyen alakért, de az alacsony méret és a hülye vastag csontok, a széles csípő jutottak ki nekem xD

Ha magas vagy, akkor vegyél fel rövid nadrágokat és szoknyákat, mert a magasaknak az rohadt jól áll :D

2010. júl. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!