Milyen "csajos" Samsung telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a legjobb márka, de csak ebből választhatok az utalvány alapján, amire veszem. Szeretnék valami különlegeset színben vagy/és formában.2010. júl. 15. 15:09
2/11 anonim válasza:
deez a legjobb(számomra:P(L))
nekem samsung Omnia-m van, és imádom arany színpben nagyon széép:*
de elégnőies még a samsung Diva is.
3/11 A kérdező kommentje:
A Diva állítólag nagyon gyér gyártmány és nagyon lassú a tesztek szerint. Nekem azért egy gyors, strapabíró teló kellene. Ezzel dolgoznék.
2010. júl. 15. 15:14
4/11 anonim válasza:
Samsung S5230, S3370, S8000, S5600...
5/11 A kérdező kommentje:
Esetleg a Samsungnak nem tervezett divattervező telefont (mint pl. a D&G a Sony Ericsonnak)?
2010. júl. 15. 15:25
6/11 anonim válasza:
de igen. nekem lg-től volt prada telefonom. a samsungnak pedig Giorgio Armani tervezett, szép darab.: )))
8/11 anonim válasza:
nekem lila Diva van,és nagyon jó telefon.egyáltalán nem rosszabb mint az iphone pl...komolyan mondom.
9/11 anonim válasza:
nekem samsung s5230 Hello kitty-m van ^^ *.*
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi az Armani tervezést, aranyos vagy, hogy belinkelted. Sajna ez eléggé férfias telefon, én meg inkább a Hupburn vonalat képviseltem mindig is.
2010. júl. 16. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!