Visszataszító ha egy srácnak szemöldök piercing-je van?
Sziasztok!
Sok srác szerint b. zis. Nektek mi a véleményetek róla? Stílusom átlagosnak mondható, nem vagyok rocker, emos és a többi.
Legfőképp csajok véleménye érdekel, ha srác vagy és neked is van tapasztalatod,irj nyugodtan.
Köszi😀
17/F.
Ha bu"zis, az nem feltétlen visszataszító. <3
Üdv, Béla
Nagyon szexi! Írhatok neked priviben?
Jenőke
Elég telepi, a 90-es években az ilyen felzselézett hajú csődiszkós osztálytársaimnak volt, van olyan, akinek máig megvan :D
A szemöldökpiercinggel egy nagy baj van, hogy nagyon csúnya heg marad utána.
Nem ezen múlik, hogy szimpatikus egy ferfi vagy sem.Osszhatas szamit. Sztem ne masok velemenye alapjan dontsd el, hogy szeretnel vagy sem. Neked kell tetszeni, es nem masnak.
De hogy a kerdesedre is valaszoljak:Egyebkent az egyetlen piercing, ami egy ferfin tetszik.
Egfystzere látam valakit aki álomszép emberke volt, és olyan huszonéves lehetettt. Fekete hajqa, eléggé sötét bőre, és elég magas is, bár én alacsony nő vagyok, így a magasság nem olyan lényeges nekem. Neki a basl szemöldökébe volt és nagyonnnnn jőól állt neki.
Szal ha egy bombaférfi vagy, szinte bármit magadra akaszthatsz/tethetsz, ha attól még gyönyörű az illető!
20/nő
Egyáltalán nem az. R.hadt jól néz ki szerintem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!