Vélemények a rasztáról? Megéri megcsináltatni?
Volt egy időszakom, mikor bolondultam a raszta hajért, és még én is szerettem volna, de aztán észérvekkel lebeszéltem magam róla (tönkretette volna az amúgy is kényes hajam, és lehet csak úgy tudtam volna -idővel- megszabadulni a rasztáktól, ha rövidre vágatom a hajam - na azt meg neeeeem :D). Ha neked ilyen kockázatokat megér, akkor ha nagyon szeretnéd, megcsináltathatod. Ezt neked kell tudnod, neked megéri-e.
Erről még nem olvastam, hogy lehet-e festeni, de leginkább én úgy tudom elképzelni, hogy berasztázás előtt befested, és utána már csak a töveket fested újra. De mint írtam, erről semmit nem tudok, szóval lehet rosszul gondolom. :)
nem tudom,hogy lány vagy fiú vagy? :D
ha lány,akkor ne!!!lánynak nagyon nem áll jól szerintem!
ha fiú vagy... nekem akkor se tetszik,de nyilván nem nekem akarsz tetszeni. egyik fiú haveromnak volt,mindig nagyon tetszett neki és megcsináltatta, de nem érezte jól magát, mert alig lehet mosni, piszkos érzése volt a hajának és ő mégis mosta és ezért szétjött mindig :S hát nem vállt be neki ja és eltüntetni csak úgy tudta,hogy nagyon rövidre levágta a haját.
szerintem ne csináld.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!