Férfiak! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a nőre? Nők! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a férfira?
2019. szept. 19. 18:28
11/13 anonim válasza:
Nem csúnya a lány, de van rajta vagy 100kg vakolat, szerintem túl sok, a kevesebb néha jobb...
A pasi nekem bejönne a bajusz nélkül :)
Női vélemény
12/13 anonim válasza:
Állítólag rossz a szövegértésem, de nem azt kérte a kérdező, hogy férfiként a nőt, nőként a férfit ítéljük meg?
Na ehhez képest...
Hogy a kérdésre is feleljek mivel férfi vagyok így a lányról mondok véleményt.
10/7 nagyon szép mert tőle azért sok “ átlagos” lány van az utcán, de nem is az az istennő típus amitől csak leblokkolok és nézek...
13/13 qborka válasza:
Helyesek, de semmi különös, egyik sem jön be. Szerintem sok hasonló lány van, legalábbis mintha láttam már volna ilyen arcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!