Kinek melyik tetszik? (ha egyáltalán bejön valamelyik:D) 2 külföldi,2 magyar.
2010. júl. 14. 18:00
1/31 anonim válasza:
ha nagyon kéne választani akkor cristiano ronaldo vagyis 1-es,de amúgy egyik sem a zsánerem.
2/31 anonim válasza:
Nekem Kiss Ádám és C. Ronaldo jön be :)
3/31 anonim válasza:
Jake nem rossz csak nagy a feje!:D
C.Ronaldotól egyszerűen hányok.
Kiss Ádám vicces,imádom a humorát,de férfiként nem!:D
Vastag Csaba pedig egy őrjítő férfi,de rossz a kép,amit linkeltél!:DNem előnyös,szerintem!:D
ez jobb:D 19/l
4/31 anonim válasza:
mind bűnronda, de ha már muszáj akkor Jake
6/31 anonim válasza:
Közüllük nekem csakis Jake a nyerő... azok a kék szemek, és férfias jegyek rajta az ami első pillantásra megfog. Meg szeretem mint szinészt is
Mire jó ez a véleménykutatás? Csaknem versengenek érted? mert akkor bezzeg
7/31 A kérdező kommentje:
Nem:D, csak mindenki ilyen kérdéseket tesz fel, mondom én is teszek fel, mert nekem ők bejönnek:D
Amúgy linkelhettek mást is, aki nektek bejön.
2010. júl. 14. 18:29
8/31 anonim válasza:
Hú, de utálom ezt a gyantázott Ronaldo gyereket.
Nekem a Popdaráló miatt Vastag Csaba.
9/31 anonim válasza:
1! :) De Jake se rossz...
10/31 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok amúgy?(mert én már néha öregnek érzem magam ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzak, de most unatkozok)22 én amúgy.
2010. júl. 14. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!