Rendelt már valaki a millner co karórát az oldalukról?
Szia, én ma kaptam meg az órámat, amit még szeptember 20-a körül rendeltem... Közben eléggé aggódtam, hogy Kínában marad, mert amikor érdeklődtem, hogy hol van a termék, írtak egy email-t hogy a 17track.net oldalon keresztül tudom lekövetni, ha megnézem a rendelésnél a nyomkövetési számot, de folyamatosan azt jelezte, hogy Shenzhenben van, és többször vissza kellett küldeni biztonsági ellenőrzésre.. Aztán két napja írtam nekik emailt, hogy fontos lenne, hogy megérkezzen, és tudni szeretném mi van vele, erre ma hirtelen ideért, ami elég fura. Sok panasz érkezik amúgy rájuk, később azt olvastam, meg volt akinek Kínában maradt a csomagja, inkább nem ajánlanám ezért őket.
Magával a termékkel amúgy nincs gond, az elemet kellett megpiszkálni benne, hogy működjön, valamint a csatját kellett kisebbre venni, hogy jó legyen a csuklómra, azt meg az órás megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!