Ha izgulós* vagyok és ilyenkor remeg a kezem, lehetek mükörmös? Különösen a tanfolyamon*
Izgulós vagyok, főként olyankor ha idegenek néznek és méregetnek munkavégzés közben.
Pl a jelenlegi munkahelyemen, mikor itt a főnök és látom, hogy néz, mindig zavarba leszek és ilyenkor természetellenesen viselkedem, remeg a kezem is. Ha csak a vevőkkel foglalkozom már nem vagyok ilyen.
Pl suliban is tanár előtt ugyanigy izgultam.
Jelentkezni szeretnék egy mükörmös képzésre, mert szeretem csinálni és szépen rajzolok, magamnak már nagyon szépeket alkotok. Tehát úgy érzem sikerem lenne ebben, de a tanfolyamon a tanitók előtt tuti megint előjön a remegésem és nem szeretném majd megkapni a hátam mögött, hogy mit keres egy ilyen remegős ebben a szakmában. Rátesz az is ,hogy nem az anyanyelvemen lesz a tanitás(nem Mo-n élek)
Van valami gyors tippetek, tanácsotok, hogyan vegyem lazábbra és valahogy kontrolálljam magam?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!