Sovany lanyok! Ti se szerettek nadragot hordani?
Én nem vagyok sovány ,hanem átlag , minden ami kell, de nem tudtam elmenni a kérdésed mellett. Én azt tanácsolnám
1. Kezdj el egy tömegnövelő kúrát, keress rá , szerintem érdemes lenne kipróbálnod . A kövérség és a soványság sem normális dolog. Tudom hogy egyeseknél genetika . De próbát megér . (Ilyen órmótlan hülyeséget is csak fiúk jegyezhettek meg. Ha sikerül
híznod akkor meg majd bomlanak utánnad . Szóval ilyen megjegyzésekre ne figyelj)
2. Tavasszal és nyáron hordhatsz "paperbag" jellegű nadrágokat, lengébbeket ami nem feszülős. Optikailag a lábaid között nem lenne olyan nagy távolság.
3. Télen , ősszel javíthatnál annyit az összképeden , hogy felvehetsz bármilyen nacit , de ahhoz vegyél fel hosszított lengébb kötött pulcsit / inget/ kardigánt , ami takar egy picít. A nadrágba nem feltétlen kell beletenni az ilyen darabokat . Optikailag máris máshogy fogsz kinézni .
Remélem tudtam segíteni!
20/L
Egyáltalán nem vagyok sovány, túlsúlyos vagyok, de a kérdésedre muszáj volt válaszolnom.
Senkinek a negatív véleményére ne adj, azt veszel fel, amit akarsz, egyáltalán ne foglalkozz az ilyen megjegyzéseikkel, csak irigyek, vagy a megkeseredett életüket kompenzálják azzal, hogy beszólnak neked.
Szerintem hordj nyugodtan farmernadrágokat, papet bag nadrágokat, vagy bármit, amit szeretnél.
21L
Én szeretek nadrágot hordani.
Egyedül az zavar hogy a farmerok többségének eláll a dereka.
Elég buta aki emiatt piszkál téged, ne foglalkozz vele.
Én szeretek, bár nekem minimális rés van a combom közt mert a csípőm is nagyon keskeny. Nekem inkább az a bajom, hogy nehezen tudok nadrágot venni.
Aki beszólogat, küldd el a sunyi pcsába vagy csak mosolyogj rajta egy jót. Őszintén, aki közölte hogy szét vagy bxva, nem igazán van tisztában az emberi anatómiával, vagy csak szimplán irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!