Lehet egy kis csík, és teljesen csupasz is, de nagy dzsumbuj semmiképpen se. A dzsungelben maximum a Rambó érzi jól magát...
2019. szept. 2. 00:48
3/15 anonim válasza:
Számomra a tökéletes a teljesen szőrtelen. Lényegében minél rövidebb annál jobb. Szőrös nem tetszik.
#1 Én nem kérdezem. Teszem, ahogy nekem jó, mivel jelenleg nem vagyok kapcsolatban. Borotválni szoktam szimplán, magamon se szeretem a dzsungelt. Ha párkapcsolatban vagyok, akkor pedig még mindig 1 főre tartozik max rajtam kívül. Ha pedig nem tetszik neki a borotvált, lehet kompromisszum kötni, és valahol meghúzni a határt a saját igényem és ízlése között. Fordítva szintúgy (ha nem szeretné szőrteleníteni teljesen). Én próbálok alkalmazkodni másikhoz, nem feltétlen saját ízlésem ráerőltetni
2019. szept. 2. 01:00
4/15 A kérdező kommentje:
Szimplán kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Nyilván nem az itt válaszolók fogják meghatározni,hogy nekem mennyi szőr lesz odalent, de mivel jelenleg nem állok kapcsolatban férfival,ezért érdekelt,hogy a többségnek mi a preferenciája. Persze tudom,hogy egyénenként változó.
2019. szept. 2. 01:12
5/15 anonim válasza:
A férjem ki nem állhatja kopaszon. Azt mondja neki nem kislány kell, hanem nő. Ráadásul a szőr nem véletlenül van ott, ahol. Orvos a lelkem :)
2019. szept. 2. 01:42
6/15 anonim válasza:
Én jól beizzítva és összenyálazva szeretem és ha van egy nagyon finom intim illata.
2019. szept. 2. 03:50
7/15 anonim válasza:
Nekem a buja, termékeny szexualitás szimbóluma az intim szőrzet - dús, teljesen érintetlen formájában találom a legszexibbnek.
28F
2019. szept. 2. 08:20
8/15 anonim válasza:
Leginkább sehogy.
Egy nő ne legyen szőrös.
F/41
2019. szept. 2. 08:48
9/15 anonim válasza:
Ha azt mondom tökmindegy elhiszed? ha én azt a lányt vonzónak találom mindenhogy, akkor nem érdekel ha nagyon szőrös, fazonra vágott vagy csupasz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!