Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hogyan szeretitek a...

Fiúk! Ti hogyan szeretitek a szőrt intim részen a lányokon?

Figyelt kérdés
Legyen teljesen szőrtelen az egész intim rész vagy elég ha a bikini vonal szőrtelen és középen meg rövidebbre van nyírva?

2019. szept. 2. 00:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Pasik miért nem kérdeznek ilyeneket?
2019. szept. 2. 00:41
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Lehet egy kis csík, és teljesen csupasz is, de nagy dzsumbuj semmiképpen se. A dzsungelben maximum a Rambó érzi jól magát...
2019. szept. 2. 00:48
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Számomra a tökéletes a teljesen szőrtelen. Lényegében minél rövidebb annál jobb. Szőrös nem tetszik.

#1 Én nem kérdezem. Teszem, ahogy nekem jó, mivel jelenleg nem vagyok kapcsolatban. Borotválni szoktam szimplán, magamon se szeretem a dzsungelt. Ha párkapcsolatban vagyok, akkor pedig még mindig 1 főre tartozik max rajtam kívül. Ha pedig nem tetszik neki a borotvált, lehet kompromisszum kötni, és valahol meghúzni a határt a saját igényem és ízlése között. Fordítva szintúgy (ha nem szeretné szőrteleníteni teljesen). Én próbálok alkalmazkodni másikhoz, nem feltétlen saját ízlésem ráerőltetni

2019. szept. 2. 01:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Szimplán kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Nyilván nem az itt válaszolók fogják meghatározni,hogy nekem mennyi szőr lesz odalent, de mivel jelenleg nem állok kapcsolatban férfival,ezért érdekelt,hogy a többségnek mi a preferenciája. Persze tudom,hogy egyénenként változó.
2019. szept. 2. 01:12
 5/15 anonim válasza:
82%
A férjem ki nem állhatja kopaszon. Azt mondja neki nem kislány kell, hanem nő. Ráadásul a szőr nem véletlenül van ott, ahol. Orvos a lelkem :)
2019. szept. 2. 01:42
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Én jól beizzítva és összenyálazva szeretem és ha van egy nagyon finom intim illata.
2019. szept. 2. 03:50
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a buja, termékeny szexualitás szimbóluma az intim szőrzet - dús, teljesen érintetlen formájában találom a legszexibbnek.

28F

2019. szept. 2. 08:20
 8/15 anonim ***** válasza:
13%

Leginkább sehogy.

Egy nő ne legyen szőrös.

F/41

2019. szept. 2. 08:48
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt mondom tökmindegy elhiszed? ha én azt a lányt vonzónak találom mindenhogy, akkor nem érdekel ha nagyon szőrös, fazonra vágott vagy csupasz. :)
2019. szept. 2. 14:11
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Hagyhatja teljesen természetesen.
2019. szept. 2. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!