Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyakszivas eltuntetese?

Nyakszivas eltuntetese?

Figyelt kérdés
Mielott lenezne valaki nem, nem hagyom. Egyszeruen ram maszik es hiaba csinalok akarmit erosebb mint en. Mivel jon a suli nagyon feltekeny es direkt kiszivta.. en herotot kapok mar ettol hogy allandoan ilyen eroszakos velem (minden teren). A fogkrem nem valt be, valakinek mas otlet? Holnap evnyito :( 18/L
2019. szept. 1. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogkrémtől nem tudom mit vártál, nem ilyen célra van. Aloe vera, körömvirágkrém vagy vadgesztenye krém hasznos a véraláfutásra. Valamint kenj rá korrektort plusz púdert amíg elmúlik.
2019. szept. 1. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Miért vagy együtt ilyen erőszakos emberrel?
2019. szept. 1. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nem hagyod. Ha nem hagyod, és folytatja akkor kap 2 pofont és mehet amerre lát. Te simán hagyod.

Amúgy meg alapozó, holnapra semmilyen praktikával nem tűnik el.

2019. szept. 1. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:

2-es jomagam sem tudom :(

3-as hogy ne hagyjam mikor ram ul es hirtelen ugy megfog es oda hajol hogy a fejemet hiaba rangatom, akar egy pioca rajta van? Olyan rossz erzes ez nekem nem tudom mikepp legyen mert akit szeretsz nembirod elhagyni 1rol a 2-re :(

2019. szept. 1. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Szakíts vele, basszus, vagy meg akarod várni, míg megerőszakol?
2019. szept. 1. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lépsz le, egy nullának fogod érezni magad, hogy ennyi önbecsülésed sincs. Nem csak nagyon káros egészségügyileg egy ilyen mellett, teljesen lefog rombolni. Ha akarsz valaki lenni, akkor hagyd ott! Még sok lelki problémátol megkímélheted magad.
2019. szept. 1. 15:13
 7/7 anonim válasza:
Így utólag, hátha valakinek segít:ha ráraksz egy jégkockát, az valamivel halványít rajta
2020. márc. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!