Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek ez a has...

Lányok szerintetek ez a has még elmegy?

Figyelt kérdés
Régebben kockás hasam volt, de az utóbbi időben eltűnt fokozatosan és kisebb pocak fedi most már.

2019. szept. 1. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép.
2019. szept. 1. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én még nem kértem képet, de szerintem tuti nem lehet vészes a hasad.

Szerintem itt még az utolsó is jó, akkoris, ha pasi vagy, és nem tervezel gyereket szülni. :)

[link]

Tehát szerintem nem kell aggódnod emiatt. :)

Meg akit neked szánt a sors, úgyis szeretni fog. :)

2019. szept. 1. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:

*szal hogy pl elfogad. De amúgy egyébként a lényeg szal tényleg az, hogyha téged zavar, akkor változtathatsz rajta, vagy rájössz, hogy még nem is annyira orbitális méret, vagy ha az is, elfogadod magad.

De ha nagyon zavar, akkor változtass. Pl ha vannak plusz kilóid , plusz zsírtömeged, akkor jobban megviseli a szervezeted, hogy azt mind cipelni kell. De ha még az egészséges értéken-mértéken belül vagy, akkor jólvan. Szal még tehát tényleg, még az utolsó képen is belefér kinézetre, és szerintem még nem olyan vészesen kövér, hogy az már nagyon teljesen egészségtelen lenne, szóval szerintem még úgy is lehet egészséges az ember. Ha mondjuk tegyük fel, nem várandós anyuka lenne a képen, hanem mondjuk egy husis apuka.

2019. szept. 1. 13:51
 14/14 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet!
2019. szept. 6. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!