Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy ennyire lenőtt köröm...

Egy ennyire lenőtt köröm mennyire esztétikus?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire okés még egy ennyire lenőtt 3hetes köröm? Csináljam már újra?

Szerintetek csúnya már? (nem az én kezem de ennyire van lenőve nekem is)

[link]

2019. aug. 31. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még nem gáz.
2019. aug. 31. 12:07
 2/8 alletta ***** válasza:
77%
már újra csinálnám. szebb, esztétikusabb lesz.
2019. aug. 31. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még elmegy.
2019. aug. 31. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen amikor megyek a körmöshöz,én magamon nem bírom elviselni a lenövést,de amúgy ez még korrekt.
2019. aug. 31. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hallod , én tudod mit szoktam ilyen szintű lenövésnél még ? Ha nem túl csicsás a kömöm tehát alapszínek vannak benne , megfogom az ugynolyan színű géllakkomat azt a pici részt átviszem vele . Tehát a lenőtt részt lefestem ,de csak azt a részt , és ahol már kezdőik a köröm ott csak picit összemosom hogy úgy tűnjön mint ha le sem nőtt volna. Min 2 rétegben , aláteszem a lámpa alá , fedőréteg azt is csak épp hogy csak minimálisan úgy hogy észre vehető se legyen megy a lámpa alá és pont .Kibírja, és még csak szembe sem tűnik, ha szépen gondosan csinálod meg.
2019. aug. 31. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó! Garantáltan kipróbálom:)
2019. aug. 31. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Többieknek is köszi a véleményt:)
2019. aug. 31. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Ez a lenövés előtt is okádás. (tudom, nem miattunk csináljátok, nem kell válaszolni...)
2019. szept. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!