Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kellene valamit...

Csakegylány19 kérdése:

Szerintetek kellene valamit változtatnom magamon?

Figyelt kérdés

Már vagy 6-7 éve nem vagyok megelégedve a külsőmmel és sokan mondják hogy csúnya vagyok, de vannak olyanok is akik szépnek találnak. Szóval megszeretnélek kérni titeket hogy segítsetek hogy miben kell változnom.

[link]

2019. aug. 28. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem átlagos vagy, nem vagy se szép, se csúnya. Néha furcsán tartod a szádat, ami nem tudom, hogy azért van-e, mert csücsöríteni próbálsz, vagy pedig ilyen az arcberendezésed.
2019. aug. 28. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk képeken nem ártana mosolyogni.
2019. aug. 28. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Szemüvegcsere, hagyd kiengedve a hajad, ne hordd ezekben a lófarkakba meg fonatokba, szerintem nem áll jól. Az alakod nem látom, milyen. És pózolj többet a szürke cicával XD
2019. aug. 28. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Szemöldököd szerintem jobb volt vékonyabban,illetve a szájtartásod nekem ks kicsit fura,próbálj meg esetleg foggal mosolyogni.A szemüvegcserét pedig én is támogatom,annyira karakteres ez a nagy fekete keret,hogy teljesen elvonja a figyelmet az arcodról.
2019. aug. 28. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Bőrgyógyász és kozmetikus, nagyon nem szép a bőröd, meg ne eröltesd azt a szoros lófarkat
2019. aug. 28. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha valaki nincs megelégedve magával nem tesz fel ilyen képeket.. szóval hagyjuk a körítést nyílván bókokat vársz, csak sajnos ez most nem jött össze
2019. aug. 28. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Adom az utolsót
2019. aug. 28. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Most nem azért,de ha nem vagy magaddal megelégedve akkor nem rakod tele az instádat a rólad készült képekkel,illetve TikTokon sem vagy fent nyilvános profillal.Igaza lehet annak,aki azt mondta,hogy csak bókokra vágytál de egy kicsit besültél.Egyébként a copfod szerintem is egészségtelenül szoros,szerintem amikor nincs rajtad szebb az arcformád.A szád pedig valóban furán áll.
2019. aug. 28. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Helyes arc, csinos alkat, szép hosszú szőke haj, és jól áll a szemüveg, téged nem is öregít, mert babaarcod van.

20/nő

2019. aug. 29. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Nokent mondom (mi eleg kritikusak vagyunk egymashoz),hogy tenyleg nem vagy szep lany. Ne eroltesd ezeket a mu kepeket,amiken probalsz csucsoriteni,mert meg csunyabba tesz. Legyel termeszetesebb

Engem atlagban szep nonek tartanak,megsem csinalok ilyen eroltetett csucsoritos fotokat,mert nem akarok “tomegcucc” lenni....

2019. aug. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!