Szerintetek mitől lesz valaki jó csaj? Fiúk, férfiak, ki az aki felkelti a figyelmeteket?
Sokan a nagy csocsokre eskusznek
Viszont szubjektiv, hogy kinek mit jelent a “jo csaj”
Erre en nem feltetlen tudok pontos valaszt adni
Igazabol egyszeruen valakit meglatok aki ugy “megtetszik” arra azt tudom mondani, hogy jo csaj es ennyi.. Igy igazabol idealok speciel nem nagyon van
Engem ami nagyon meg tudd fogni az a szep arc, nem pedig a nagy csocsok
Szerintem ez a nagy csöcs duma nagy hülyeség..ettől már bárki jó nő lesz?
Az összkép számít nekem, szép, kedves arc, akinek jól áll a mosoly, szép szemek. kicsi vagy átlagos de formás cicik, kerek fenék, ne legyen túl vézna..
Ezek alapján tetszhet nekem egy nő, de idegenekre nem szoktam beindulni, mert ahhoz a jó külsőnél több kell. Fontos a belső is. De gondolom a kérdés nem erre irányult.
Csak a felszínes, szexmániás emberek azok akiknek egyáltalán bármit számít a mell meg a segg mérete. Nálam pl. huszadrangú, egyáltalán nem mérvadó. A top 5 legszebb nőnek akiket gondolok a világon, egyiknek sincs még csak nagyon átlagos melle vagy hátsója sem, de rohadtul nem érdekel.
Ami nálam számít: egész alak (azaz ne legyen elhízott, aránytalan, igénytelen), arc, haj, ízléses öltözködés, illetve a kisugárzás, életvidámság.
Ő pl. nálam 10/10 nő, hiába nincs se melle se feneke gyakorlatilag: [link]
Utolsó, ne gondold, hogy te kevésbé vagy felszínes, csak mert egészalak, meg öltözködés, meg kisugárzás, meg haj, meg satöbbi - ezek ugyanúgy a felszín.
De nincs ezzel gond: a figyelemfelkeltés, a "váó, jó csaj"-érzés felületes megfigyelés alapján születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!