11/21 anonim válasza:
Szerintem alapvetően nem a fazonnal van baj, hanem a színével. De ez csak az én véleményem... Ha jól látom, elég világos a bőröd, ehhez jobb lenne valamilyen más szín.
12/21 A kérdező kommentje:
hát eléggé világos sajna :S jólvan, akk majd keresek vmi más színűt a szekrényben :)
2010. júl. 13. 14:12
13/21 anonim válasza:
Az tény hogy nincs egy modellalkatod de egy divatosabb bikinivel jo lenne.. mosolyogj és a hajadat tedd rendbe! :)
14/21 anonim válasza:
ha nincs is tkéletes alakod, attól még fel veheted. ameddig nincs rajtad plussz 50 kiló addig szerintem fel :D
15/21 anonim válasza:
Én kicsit husibb csaj vagyok, de már egyáltalán nem izgat, én felveszem. Mondjuk nekem az alsó rész egy női rövidnaci, ebben nem feszengek annyira. Most voltam Balatonon, és annyi elhízott ember van, sokkal durvább méretekben is, hogy szerintem butaság lenne ilyen dolog miatt nem fürdeni.
16/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
utolsó: alsó résszel nekem szerencsére nincs gondom, állítólag jó fenekem van :) felül vagyok erősebb, bár ehhez elég nagy mellek is társulnak szerencsére :)
2010. júl. 13. 21:36
17/21 anonim válasza:
ha már ide kimertél állni akkor irány a strand:)
18/21 anonim válasza:
Szerintem nemnézelki roszzul!Simán fel lehet venni!
19/21 anonim válasza:
Tényleg nagy melled van? Észre sem vettem!
20/21 A kérdező kommentje:
igen, van (105 a mellbőségem) csak azért nem látszik annyira a képen, mert a bikinifelső eléggé lelapította, próbálom kicsinyíteni amennyire csak lehet
2010. júl. 31. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!