Fogszabályzás mennyibe kerül körülbelül?
Az alsó fogsorom kicsit össze-vissza áll.
Régen gyermekkoromban adtak egy éjszakai fogszabályzót, de bolond voltam és nem használtam ki lehetőséget.
Most hogy idősebb lettem, szeretném rendbehozni a fogaimat.
Mennyibe kerül egy ilyen fogszabalyzós tortúra?
(nyilván ezer dologtól függ, gondolom mindenkinek más árkategóriában van, de csak úgy kbra be lehetne saccolni?
Nekem az állandó kb 70.000 Ft volt (kb 4 éve), az éjszakai kb 15.000-20.000 Ft
De mivel magán dokihoz mész, az alkalmanként még kb 5.000 Ft lesz
És általában havonta kell menni
Én tegnap voltam magándokinál konzultáción. Nekem alulra és felülre is kellene fogszabályozó, kétféle megoldási tervet vázolt fel. Az egyszerűbb megoldás 650 ezer körül lenne, a bonyolultabb -itt szájpadlás implantátumokról amik segítik a fogszabályozást is szó esett - kb. 900 ezer forint lenne. A procedúra körülbelül 2 évig tartana. És ez csak a sima egyszerű hagyományos fém fogszabályozóval számolva. Ezekben az árakban már benne van minden ami a fogszabályzással kapcsolatos, azaz a havi kontroll is, viszont az esetleges töméseket, foghúzást nem tartalmazza. Egy fogsorra gondolom ennek a fele, de esettől is függ nyilván.
Hát én minden esetre elgondolkodtam, hogy megéri-e, főleg hogy közelebb vagyok a 30-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!