Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sürgős segítséget kérek?

Orsi13.Solya kérdése:

Sürgős segítséget kérek?

Figyelt kérdés
Kiszőkítettem a karomon a szőrt peroxiddal meg szőkítőporral, ezzel nincs is bajom, de tettem belőle a pajeszomra is és kb 15 percig hagytam rajta. A kezemmel megvagyok elégedve de az arcomon nagyon nem tetszik és bőr is nagyon fehér lett, és sminkkel meg csak rontok rajta. Elég feltűnő. Most mit tudnék csinálni? Kikopik??

2019. aug. 16. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se kozmetikus, se bőrgyógyász, így az én válaszokat el kell osztani, de ha tényleg borzasztóan néz ki, és nem fáj a szőkítés helye, az a legjobb, ha legyantázod, vagy leborotválod az egészet.
2019. aug. 16. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
*az én válaszomat
2019. aug. 16. 15:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van, de mondjátok, hogy suliig kicsit visszabarnul a bőröm, mert mindennap sminkelek (most nyáron nem) és eléggé látszik, hogy azon a helyen világosabb..

Nagyon megbántam

2019. aug. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!