Hogyan tudnám a patkó piercingemre könnyebben rátenni a végét?
Piercinget alaposan megtisztítod és fertőtleníted. A szádat is, kívül-belül, majd öblögess, hogy ne foljon a nyálad. A golyóval is megcsinálod a fertőtlenítést, majd papírtörlőre fekteted, hogy száraz legyen. Gumikesztyűt húzol (egyszerhasználatos, orvosi kesztyű és nem a vastag ipari tisztításhoz való), rendesen, hogy a levegő ne legyen az ujjaidhoz szorulva. Berakod a patkót bentről kifelé (a másik végét természetesen előre ráhúzod), egyik kezed mutatóujjával bentről fixálod, a hüvejkkel kintről és a másik kezed (a használati kezed, jobbkezeseknél a jobb) segítségével rácsavarod a végét úgy, hogy elsőnek megtalálod a lyukat, majd a másik irányba óvatosan elteker a véget(mintha kitekernéd) addig, amíg nem érzed, hogy ugrik egyet. Utána normális irányba betekered akadásig, majd ráhúzod. Ha nem megy, kérj meg mást erre. Ha úgy sem, akkor rendelj netről golyófogót.
Célszerű előtte becsukott szemmel a szád előtt gyakorolgatni, hogy jobban menjen. Idő után könnyűvé válik. Régen én is szenvedtem az összes menetessel, de most? Sec-perc kitekerem, csere, visszatekerem, ráhúzom és kész. A lényeg a gyakorlás. Persze nagy körmökkel nehezebb, de úgy is összehozható.
Gyakorold. Elsőre mindig nehéz, de el sem hinnéd, hogy mennyire egyszerűvé válik, már néhány alkalom után. Nekem ugyanilyen méretű golyózáras karikával gyűlt meg a bajom néhány hónapja. Többször neki kellett kezdeni, mire sikerült, és összesen valószínűleg órákig tartott.
Most már rutinosan, 1-2 perc alatt kicserélem. Neked is menni fog, csak gyakorold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!