Mit kell csinalnom kormos elott?
Hát pont hogy nem kéne krémezgetni előtte, vagy tényleg csak órákkal előtte!
Ne legyen retek a körmöd alatt, jobb ha lakk sincs, legyen tiszta a kezed.
Igen, éppen ezért írtam azt, hogy pár órával előtte..
Bőven elég, ha alaposan kezet mosol, és körmömkefét is használsz. Sajnos manapság ezt kevesen szokták...
Egy körmös
Ok, csak pikkelyesre-sebesre száradt bőrrel nem a legkellemesebb a procedúra. :)
#7, neked ciki vagy szerinted a körmöst zavarja?
A körmöst nem fogja érdekelni a munkája szempontjából, hogy neked mennyire száraz a kezed...
Volt vendégem, akinek leesett a köröm folyton, nem sokkal építés után. Mint kiderült, előszeretettel krémezte a kezét, mielőtt eljött hozzám. Nem tudtam miért válik fel neki, sőt pont neki, a többi vendégnek ilyen probléma nem volt...megmomdtam neki, hogy vagy eljön száraz kézzel és én krémezem neki, miután végeztem a munkával vagy keressen más körmöst, akit nem érdekel, ha odamegy úgy, hogy előtte krémezte a kezét. Szerencsére leszokott róla, "érdekes" a köröm is fent marad azóta...úgyhogy felesleges volt ezért lepontozni, a körmöst nem fogja cseppet sem érdekelni, hogy milyen száraz a kezed, téged pedig nem hiszem, hogy zavarna, mivel a körmöd csinálja, nem a bőröd, tehát annyira kellemetlen sem lehet, max cikinek érzed.
Nem érzem cikinek, pontosan úgy érzem, ahogy írtam: nem kellemes számomra úgy a procedúra. A lámpa melege, a különböző szerek, stb, rossz érzés.
(Ennél a kérdésnél máshogy működik a magyar nyelv, vagy miért értelmezik ennyire félre azt, amit szerintem teljesen egyértelműen leírok? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!