Letezik, hogy ilyen olcsón be tudjam szerezni?
A lényeg az, hogy voltam ma ehy kínai üzletben. vettem ott magamnak egy neccharisnyát, és miközben állok a sorban - ami elég hosszú volt - láttam, hogy ki volt írva egy sminkes polcra, hogy kylie.
Úh, mondom, de jó, és elkezdtem nézegetni az alapozókat. Találtam a bőrszínemnek megfelelőt, még az ára is nagyon jó volt. Háromszáz forint volt egy alapozó.
De végül nen hoztam el, mert mi van ha csak egy hamisítvány? Én pedig nagyon adok a minőségre. De sajnos azóta is gyötrör a lelkiismeret, hogy otthagytam egy ekkora kincset. Vissza kellene érte mennem?
Trollok! Kíméljetek!
Ne gyötörjön. Hamisítvány volt, esetleg néha valami miatt megsemmisítésre ítélt (pl régen lejárt) készleteket árulnak ilyen olcsón
Egy pólónál max hamarabb szétmegy a hamis, vagy nem tarja a szinét, egy alapozót a bőrödre kensz, ki tudja mi van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!