Ebben a videóban? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Több kérdésem is lenne.
1;Miért tesz fel annyi szempillát?
2;Mo.-on lehet olyat kapni amit könnyű felhelyezni és nem is kerül sokba?(árat meg helyet is írjatok légyszi,hogy hol lehet kapni)ja és hétköznap is lehet hordani,szóval azért nem ilyen óriási.
3;Az a fehér szemceruza,amit 3:18 perctől ken fel az kiknek áll jól?
Ha nekem festett fekete hajam van,kreol bőröm és barna szemem,akkor nekem jól állna?
Illetve lehet hétköznapokra is hordani?
Nagyítja a szemeket?
Ennyi kérdésem lenne és itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=bHVOxhEpjp0
Légyszi minden kérdésre válaszoljatok!
Köszi
Üdv!
b+ tökre megijedtem az elején:O nagyon durván néz ki, mint egy ufó:O
válaszok:
1, kézenfekvő:) azért mert kib*szott (nem találtam rá más szór sry) dús lesz tőle a szempillája:D
2, lehet hordani csak rettenetesen mű hatása van, nem könnyű felhelyezni, gyakorlás kell hozzá és persze hogy lehet kapni. am sminkes/kozmetikus fel szokott rakni olyat ami szálanként van, és sokkal természetesebb a hatása. azt mondják 2 hétig is fent van. de ezekben nem vok jártas csak láttam/hallottam.
3, igen sztem jól állna, és azt mondják nagyítja is a szemeket és persze lehet hordani hétköznapokra mert non szolid talán nem is látszik, csak az hogy nagyobb:)
rem tudtam kicsit segíteni:$
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!