Szerintetek hány pontos ez a lány 10-es skálán?
Ne haragudj utolsó, korod, és a nemed?
4-es 5-ös tanuló, és nem a kérdésre válaszoltál.
Egyébként ezt a hajszínből következtetted? :)
Válaszoltam a kérdésre.
Nem a hajszínből következtettem,hanem abból a végtelenül bamba tekintetből,amiről süt a butaság.Őszintén nehezen tudom elképzelni,hogy ez jó tanuló lenne.Csak összehasonlítottam pl. a mi osztályunk jó tanulóit és a plázalányokat.Őt ez utóbbiakhoz soroltam.Nálunk semelyik 4-es,5-ös tanuló nem vágott ilyen értelemtükröző fejet és nem állt be ily nevetségesen plázás pózba.Csak ezek alapján tettem egy következtetést.Kérlek nyugtass meg,hogy nem a példaképed.
19:58-as
Nem, nem a példaképem, Isten ments! Nem védeni akarom, de NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTÁL. Na mindegy, szerintem beszélhetnénk az értelmiségről. :)
16/L
Köszönöm a kommented. Ki tudnád részletesebben fejteni a hibáit? (hogy miért undorító..)
Egyébként tud járni magassarkúban, csak azért áll így mert nem tud pózolni. És azért vág ilyen bamba fejet, mert aranyosnak akar tűnni.. csak sajna nem sikerült neki. :D
Én nem jelentettem semmilyen trágárságot, kivéve, ha Te írtad azt a csúnya hozzászólást, hogy bottal sem piszkálnád meg.... (na, azt jó, hogy moderálták.)
:)
Egyébként ha újból írsz, odaírhatnád hogy előző voltál, mert nem vagyok gondolat olvasó. :)
köszönöm.
Miért is haragszol erre a lányra??
Féltékenység??..O.o
Egyébként szerintem átlagos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!