Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol találok ilyen illat szert?

Hol találok ilyen illat szert?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Ayatollah Khomeini olyan erős parfümöt használt, hogy 10 méterről lehetet érezni, hogy jön. Ennek elérésének érdekében állítólag női parfümöt használt. Én férfi vagyok és azt szeretném, hogy nekem is 10 méterről lehessen érezni, hogy jövök illetve az illet szer legyen kellemes illatú, hívjon elő békén, szeretet más emberekből vagy egyéb kellemes érzéseket. Nem akarom, hogy ,pacsuli” , folytatgató szagom legyen. Röviden; Olyan illatszer férfinak, ami messziről érezhető, sokáig tart, kellemes érzést hívjon elő az emberekből. Tudom amúgy, hogy a bőr típusomtól is függ, szóval érdekel persze külön egy ilyen illatszer vagy olyan hely ahol ilyet előállítanak.A vágy fokozó parfümöket szokták javasolgatni, nem tudom, hogy érdemes e.
2019. aug. 8. 02:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!