Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tipp leszedése házilag?

Tipp leszedése házilag?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik bnőm most csinálja a műkörmösz szakmát, és elmentem neki modellnek. Sajnos munkámból addodóan az egyik ujjamról letört, így leszeretném szedni az egészet. Hogyan mivel tudnám ezt megoldnai? Sose volt építve a körmöm, így nagyon tanácstalan vagyok.
2019. aug. 4. 19:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat az íásért, telóról avgyok!
2019. aug. 4. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátnőd csinálta akkor gondolom le is reszeli neked, így a legkönnyebb megszabadulni tőle. Én régen magamnak szedtem le, úgy hogy gyakorlatilag lefeszigettem és leszedtem, de ez fáj és beszakadhat a körmöd. Gondolom zselét tett rá és azt nehezebb leszedni mint a géllakkot. Régen volt valami folyadékom amibe áztatni kellett az ujjakat es akkor az fellazította és könnyebb volt leszedni. Beszélj barátnőddel.
2019. aug. 4. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Tipre gél lakkot nem teszünk... a tip az alátét, mint a sablon, amire megy a zselé vagy porcelán, aztán szín.

Mivel barátnőd, így megkérhetnéd, hogy reszelje le vagy a tanfolyamon gondolom kaptak tip oldót, reszelje le az anyagot, oldja le a fent maradt tipet.

2019. aug. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!