Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért gáz ha Oriflame terméket...

Miért gáz ha Oriflame terméket használok?

Figyelt kérdés
Allergiás vagyok azokra a termékekre amelyekben van valamilyen állati eredetű összetevő. Sok félét kipróbáltam, volt amitől kipattogoztam, voltak drogériások amelyek vegánok azok nem ártottak viszont nem is használtak, a gyógyszertári termékek közül is bevállt néhány , de úgy gondolom, hogy miért vegyem meg azt ha egyszer olcsóbban is hozzájuthatok. Az Orisak közül már szinte mindet kipróbáltam ami mekem való, ott is volt ami nagyon nem, de végre megtaláltam ami tényleg rendbe tette a bőröm. Viszont sokan azt mondják, hogy mennyire gáz, hogy innen rendelek, meg gagyi meg h mások mit használnak és az a jó. Ez engem nem érdekel, nem fogok váltani, csak nem értem, hogy nekik ezzel mi bajuk. Engem sem érdekel ha más ezt meg azt keneget magára, de most tényleg ciki ma már ha nem veszek 25 000 ft - os szemhéjfesték palettát csak azértmert, hogy a Youtuberek is azt használják? Nem értem én ezt.
2019. aug. 4. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem ciki,viszont az Oriflame szerintem is gagyi,ezért mondhatják.
2019. aug. 4. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Az avon oriflame cuccok kb alsó drogérias cuccoknak felelnek meg. Mint a miss sporty vagy essence. De ha neked jó és bevallt miért ne.

Nekem pl egyedül a bourjois air mat pudere jó ami 4000 Ft. Nem a legpuccosabb de van nála gagyibb is. De nekem ez vált be.

2019. aug. 4. 10:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Első válaszoló, nálad melyik termék okozott csalódást ?
2019. aug. 4. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg AVON mániás vagyok. Szerintem nem gagyi sokmindent használok onnan és imádom. Persze volt olyan, amit nem vennék újra, de ez bármelyik nagy márkánál is ugyan úgy elő tud fordulni.

Ha neked megfelel szard le, hogy mit mondanak mások.

2019. aug. 4. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz??

Nyílván azért használod mert bevált. Hidd el gázabb az ha azért nem használsz valamit annak ellenére, hogy egyébként szereted, mert más le gagyizza

2019. szept. 8. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Ha pénzileg ezt engedheted meg magadnak, meg be is vált, akkor miért lenne gond?

Azért szólják le talán, mert az oriflame egy "térítős"(tanácsadónőknek az a jó, ha minél többet rendelnek tőle, nyilvánvalóan, de ez nem csak orinál van így), meg ugye árkategóriában van, hogy nem a drágábbak közé tartozik...(Van valami hajolaj, az valami 5000ft, nem tudom, azt nem mondanám alsó kategóriának...mint ahogy a 10 ezer forintot érő parfümöt se.)

2019. szept. 14. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Oriflame - nél nem csak tanácsadótól lehet vásárolni. Mindenki élhet azzal a lehetőséggel,hogy törzsvásárlóként regizzen, akkor közvetlenűl a webáruházból rendelhet. Minden terméket akciósan érdemes megvenni. Nekem van regim. Az olajat most vettem 2000 ft- ért. A parfüm pedig 5600 most.
2019. szept. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!