Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy szerezhetnék több követőt...

Hogy szerezhetnék több követőt instán?

Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Posztolj rendszeresen, mindig jelöld meg a helyet (ha már nem vagy ott persze azért vannak beteg emberek) használj több hashtaget, legyen nyilvános a profilod. Ennyit tudok mondani
2019. aug. 3. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Először is alakíts ki egy igényes feedet,szép,egységes képekkel.Nyilvánossá kell tenned a profilod utána pedig mehet a becsekkolás és a hashtagek.Persze az is nyilván ésszel mert zavaró tud lenni,ha nagyon sok.Illetve az is fontos,hogy az storyt rendszeresen használd rakj ki egynap akár 2-3at is,de ott se ess túlzásba.
2019. aug. 3. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Nézz körbe akinek sok követője van mit csinál
2019. aug. 4. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet a mai társadalom ennyire életképtelen? Mi a francnak követő? Attól gondolod, hogy többen elmennek majd a temetésedre? Csinálj valami értelmesebbet, mint a virtuális világban próbálsz állítólagos barátokat( követőket) szerezni! Élj inkább, mint ilyen szarságokkal foglalkozz! Én eddig 75 alkalommal adtam vért, és 39 éves vagyok! És hidd el sokkal jobb az amikor kapsz egy embertől levelet, hogy köszönöm neked az életemet, mert a te véreddel mentették meg az életemet, mint instán követőket szerezni! Ettől lennél boldogabb? Szerintem attól mert követ 1000-10000 ember, attól még nagyon magányos tudsz majd lenni, ha nincs egy olyan ember aki szeret a hibáiddal együtt is!
2019. aug. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!