Helix piercinget, hogyan kell kezelni?
Én minden este bőrfertőtlenítővel lefújtam, majd amit kaptam kezelő gélt, azzal kentem be.
De tetránt is lehet rà tenni.
Az a lényeg hogy piszkos kézzel ne fogdost és figyelj rá, hogy ne akadjon a hajad bele.
A füleimben összesen 10 piercingem van. Ezek közt van egy tragis és egy helix.
Mindegyiket forgattam, és a fentebb írt módon kezeltem. Egyik se gyulladt be, nem lett vadhús.
Napi 4-5x octenisept oldat/spray, legalább 4-6 héten át. Máskor ne lövess, mert roncsol és könnyebben alakul ki vadús is. Amennyiben pillangókapcsos fülbevaló van benne, vegyél titán száras kétvégén golyós barbell ékszert (16 G-s vastagat) és cseréltesd ki egy szalonban. A pillangókapocsba bele fog akadni a haj folyton és csak gyulladást okoz.
Ha vadhús nőne rá, akkor patikai hidrogén-peroxid oldattal ecseteld napi 3x legalább 3 héten át.
Ne áztasd ki, tehát strand, uszoda, szauna, szoli TILOS 3-4 héten át. Hajmosás után alaposan öblítsd le, lehetőleg ne álljon rajta se sampon, se balzsam, ne érje hajlakk, hajhab, hajfesték 1 hónapig és más krém, vagy kenőcs se, illetve semmilyen vegyszer.
Octeniseptet patikában vegyél, célszerű a 250ml-est vagy az 1 litereset, ha nincs, rendelni, mivel a pici 50 ml-es drága nagyon.
Kezelés előtt moss kezet és használj tiszta fültisztító pálcikát. Forgatni felesleges, de ki-be mozgatni célszerű, hogy az octeniseptből jusson oda is.
Röviden, tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!