Én azt szoktam választani, amelyik jobban tetszik és természetesebben néz ki. Ha nagyon sötét a bőröd, szempillád, szemöldököd, a szőke nagyon elütne. Ugyanez igaz fordítva: világos, szőkés típusnál természetellenes a fekete haj.
2019. júl. 30. 16:29
2/8 Sunshinedoll válasza:
Általában azt választom, ami nekem tetszik, ha nagyon bizonytalan vagyok, figyelembe veszem azt is, hogy melyiket könnyebb kijavítani/átszínezni, ha esetleg nagyon nem tetszene.
Illetve a fodrászod véleményét is nyugodtan kikérheted, ő jobban ért ehhez.
2019. júl. 30. 16:46
3/8 anonim válasza:
Álltalában azt amim van. Az a legtermészetesebb szerinte és még a hajat se roncsolja.
2019. júl. 30. 17:02
4/8 anonim válasza:
Kiprobalom, mert tetszik valakin
Aztan vagy hagyom vagy nem
2019. júl. 30. 17:16
5/8 anonim válasza:
Nekem egyértelmű, hogy mi nem állna jól magamon. A szőke például a bőrömhöz egyenesen szörnyű lenne. A sötét színek állnak nekem jól.
Hát azért a szőke és a fekete közt óriási különbség van. :D Milyen eredetileg a hajad? Ha sötétebb, akkor a feketével nehezebben lősz mellé, mintsem a szőkével.
2019. júl. 30. 17:16
6/8 A kérdező kommentje:
Sötét barna a hajam most :D és festett
2019. júl. 30. 17:51
7/8 anonim válasza:
tudom, hogy kicsit hulyesegnek tunhet, de en valami egyszeru kepszerkesztovel szineztem at regen a hajamat tobbfele szinure is, ha hajszinvaltason gondolkoztam. nyilvan nem fog teljesen megfelelni a varhato eredmenynek, amit ott osszekokanyolsz, de amikor ket szin kozott gondolkoztam, akkor az ilyen kepeket egymas melle tettem es eleg gyorsan dontesre jutottam :D persze ha voltal mar szoke meg fekete akkor eleg azokat nezegetni, de ha nem, akkor ez kicsit segithet elkepzelni, hogy mennyire passzolhat a nagyon vilagos/sotet szin a borodhoz, szemoldokodhoz meg ugy mindenhez. remelem segitettem :D
2019. júl. 30. 23:32
8/8 anonim válasza:
nyáron szőke mert menő ha lebarnulok télen tavasszal ősszel fekete vagy barna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!