Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik éri meg jobban? Az a...

Melyik éri meg jobban? Az a haj, ami jóláll, vagy az, amelyik különlegesebb?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú hajam van,ezáltal nem is olyan,hogy minden 2. embernek olyan legyen,persze nem mondom h annyira ritka lenne..de ritkább.Sötétbarna. Az arcformámhoz viszont jobban állna egy állig,vagy maximum vállig érő frizura is,de akkor meg a hajam konkrétan: középhosszú barna haj lenne. Mindenkinek középhosszú barna haja van:S Különlegesebbnek érzem ezt a hosszú hajat...de néha megterhelő,és kiváncsi lennék egy rövid fazonra,de félek hogy megbánnám.Nehéz kérdés.
2010. júl. 12. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt választanám, ami jól áll.

Az én hajam is tucatnak mondható. Fokozatosra van vágva, mert az áll jól. (Igaz évekkel ezelőtt kezdtem így hordani.) Csak a hossza változik; vállig érő is volt már, most lapocka aljáig ér kb. És eredeti barna. De tudod, inkább hordom így, minthogy olyan hajam legyen, ami nem áll jól. Azzal nem érezném jól magam a bőrömben.

De ez csak az én véleményem, ne ez alapján dönts.

18/L

2010. júl. 12. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is sajnálnám levágati:D nekem középhosszú hajam van, minden évben megfogadom h na most megnövesztem... amikor már elég hosszú akk észre veszem h elég bénán áll... sehogy nem tudom megcsinálni h jó legyen, ezért levágatom. Miután hazajövök a fodrásztól akk jövök rá h nem kellett volna és nagyon megbánom... de nálam ez évek óta így megy:D:D Úgyh te is meg fogod bánni tuti, főleg ha tényleg olyan hosszú. De nézd a jóoldalát...add el a hajad:p sokat keresel vele:D am milyen hosszú??
2010. júl. 12. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is azt választanám ami jól áll.

19L

2010. júl. 12. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ami jól áll és kényelmes!
2010. júl. 12. 01:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami passzol a stílusodhoz.

Nekem is derékig ér, szép hosszú mindenki dicséri. Mert szőkésbarna és arany csillogása van, nagyon érdekes.

Ennek ellenére én mégis rövidre fogom vágatni, vadabb hatásúra és feketére festetem mert ezzel nem érzem jól magam. Ez nem én vagyok.

Neked kell tudnod, hogy melyik vagy te, azt válaszd.

2010. júl. 12. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!