Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, benneteket nem zavar,...

Lányok, benneteket nem zavar, amikor farmer minisortban vagytok, és tök meztelenek a combjaitok, hogy a férfiak úgy bámulják a fedetlen combjaitokat, mintha rájuk akarnának ugrani vagy beléjük akarnának harapni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 27. 12:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
Tapasztalatom szerint marha mindegy, hogy miben van az ember lanya, igyis ugyis kapja az ivet.
2019. júl. 27. 19:40
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Engem soha nem zavart.36N
2019. júl. 28. 06:42
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem zavarja őket mivel a java részük közönséges és illetlen ,de ha megnézik őket akkor a pasik a primitívek mert nyáladzanak.

T. A kivételnek mert én inkább megvetem az ilyen khúrvás öltözetet.

F/41

2019. júl. 28. 13:45
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Tehát a rövidnadrág k.rvás? Érdekes...
2019. júl. 28. 18:01
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha az elegáns öltözethez tartozó combközéptől feljebb érő szoknyán egyesek elmeditálnak hogy az túl rövid így csak a sarokra való pedig nem látszik a fenék széle, akkor a most divatos pitcsa gatya szerinted mi???
2019. júl. 28. 19:27
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Ja és hát a kérdésben nem rövid gatya szerepelt hanem mini short!

Ugye a kettő nem ugyanaz.

Én az utóbira értettem a khúrvást.

2019. júl. 28. 19:29
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Jelencsétöröjjé, azok a férfiak, akik a rövidnadrágos nőknek/lányoknak füttyögnek, mutogatnak és obszcén megjegyzéseket tesznek, azok akkor is pontosan ugyanígy tesznek, ha az adott nő hosszú trapéznadrágban és télikabátban van.

Tényleg a nők hibája ez? Nem hiszem.

2019. júl. 28. 21:23
 18/26 anonim ***** válasza:
13%

Pedig tényleg a nők hibája!

Nézzél már körül a városban hogy vannak a nők felöltözve!

És még nekik áll feljebb ha a félig kilátszó sheggük után beszólnak.

Ez amit viselnek nem “rövid” nadrág hanem konkrétan bugyi!

Az én fecském többet takar némelyik elvetemült öltözeténél.

Aki meg ennyire közönséges az megérdemli a füttyszót és az erőszakot is.

2019. júl. 29. 09:26
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

A hangsúly azon van, hogy teljesen mindegy mit vesz fel egy nő manapság (főleg ha szép alakja van), igyis úgyis megnézik/füttyögnek rá. Combközepéig érő ruhában voltam ami aztán tényleg csak a lábamat mutatja, beszóltak hogy “jó a s.gged bébi” meg “fu milyen jó lábad van”most ezzel mit lehet kezdeni? A szűk farmer is ugyanúgy hangsúlyozza az alakot, csak azért vegyek fel 2 számmal nagyobb egyenes szárút mert éppenséggel a szűkben látszik hogy szép vékony a lábam és nem deszka vagyok? Futni miben fussak ha nem leggingsben/sport rövidnadrágban?

Aki olyan nadrágot/szoknyát vesz fel hogy mindene kiáll bellle az vállalja a következményeket. De a probléma az hogy nem szükséges olyan ruhában lenned ahhoz, hogy kellemetlenül érezd magad, mert igyis úgyis lesznek megjegyzések.

2019. júl. 29. 10:57
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
*belőle
2019. júl. 29. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!