Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gél lakkot hogy lehet kicsit...

Gél lakkot hogy lehet kicsit vastagabbra "építeni"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ahogy a körmösök csinálják az alap réteget.

Ha körömlakk vastagon kenem, vékony nagyon a gyenge körmömön.

Ha vastagabban viszem fel, akkor viszont megfolyik, rá a bőrömre.

2019. júl. 27. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem úgy értettem a vékony anyagot, hogy alaprétegnyi vékonyan...

Én szoktam tenni, ha a vendég úgy szeretné, mégsem repedt meg, tört le, pattant le, stb. Vékony alatt nem a full vékonyat értem, hanem csúszóréteg után nem olyan nagy gombócból alakítom ki a C ívet, hanem csak enyhe C ívet készítek, a köröm vége felé pedig elvékonyítom az anyagot, mivelhogy nincs hosszabbítva, csak saját köröm. Természetesen nem a teljesen rövidre vágott körömről beszélek, hanem ha van a saját körömnek egy megfelelő hosszúsága.

2019. aug. 1. 07:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja és a másik eset, mikor építőzselék közül a Gum Gel-t használom erre a funkcióra, gél lakk alá, ha szükséges/kérik, de a vendég műkörmöt nem szeretne. Sajnos vidéken nem mindig tudok azonnal venni, ha elfogy, jelenleg sincs, ilyenkor használok más Clear zselét az előző kommentemben leírtak szerint.
2019. aug. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!