Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen borotválkozás utáni...

Milyen borotválkozás utáni balazsamot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig 3 pengéset használtam és utána nem használtam semmit.Egyik haverom ajánlotta,hogy próbáljam ki csak a pengés borotválkozást.Nem fognak furán nézni rám a boltban?Hol tudok ilyet venni?Mondjuk DM-ben lehet kapni?
2019. júl. 27. 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért néznének rád furán? Nagyon sokan használnak különféle arcszeszt vagy balzsamot, függetlenül attól, hogy mivel borotválkoznak. Bármelyik szupermarketben kaphatsz pár félét, a drogériákban (DM, Rossmann, Müller) meg igen széles a választék. Az, hogy mit vegyél, csak az igényeidtől függ, ár, illat, speciális hatóanyag tartalom. stb. Nézz körül, szimatolj meg párat, és ami tetszik, vedd meg :) Csak, hogy konkrétumot is írjak, én balzsamból vagy Tabac Original-t használok (nagyon jellegzetes, fűszeres illatú, piszok kevés kell belőle egyszerre) vagy Weleda-t. (erősen levendulás-gyógynövényes illatú, és nagyon bejött az arcbőrömnek.)
2019. júl. 27. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.De hogy a penge miatt nem néznek rám furán.Nem igazán mosolygok pedig boldog vagyok és nem egyszer nézték már depressziósnak
2019. júl. 27. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A dm-es "Balea ultra sensitive after shave balsamot" használom, nekem pont jó. A DM-ben kapható Wilkinson csomag abszolút használható:

[link]

A nyomóerőt érdemes óvatosan kezelni a gyalulás közben, de hát ezek már csak ilyenek :)

A teljesebb klaszikus megoldáshoz vehetsz pamacsot és pl. a Müllerben Palmolive borotvaszappant (nem krémet)

2019. júl. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!