2/13 anonim válasza:
nem, de egy ilyen kép amin 'nyomodik' nem is adja a valóságot
5/13 anonim válasza:
Nem. Plusz sz.r is a kép. Emeld fel a s.gged, és úgy készíts képet, plusz állj lábujjhegyre is.
7/13 anonim válasza:
Formás is meg csúnya szőrös is.
8/13 zsofimágus válasza:
Egy pasinak ne legyen már borotvált lába, de most komolyan XD most mi baj azzal hogy szőrös?
9/13 anonim válasza:
Jajj! Akkor én nem is vagyok pasi mert epilálom az egész testemet??
Schwarzenegger és Stallone sem férfi mert ők is testépítenek és nem szőrösek? Xd,dx,xd,dx amelyik szimpatikus a dx-ek közül.
Eláruljak még valamit?! Nem az őskorba élünk , hogy a szőr vésjan meg az időjárás viszontagságaitól , erre a nők má rájöttek mint ahogy látjuk rajtuk a pasik , tisztelet a kivételnek az igénytelenségüket leplezik azzal hogy férfiatlannak tartják a csupasz testet, pedig egy igazi férfi nem a szőrtől lesz férfi.
Amúgy meg sokkal jobb érzés konfortilag a csupaszság mint a gyapjú a ruha és a bőr közt.
Remélem pasiként írtál és nem egy nő akarja nekem megmondani, hogy melyik a kényelmesebb.
10/13 anonim válasza:
Sexy a piros pipellőd zokkancs nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!