Ha veszek a Dmben egy olvasószemüveget, ki lehet cserélni a lencsét belőle?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 16:47
1/6 anonim válasza:
igen, ha csavarok fogják, és nem műanyag az egész, én is gondolkodtam már rajta:)
2/6 anonim válasza:
Nem vállalják, legalábbis garanciát tuti nem kapsz rá. Nem véletlenül 30ezer egy rendes keret. :S Ha már ilyen vacakot veszel, amivel csak rontod a szemed, legalább előtte vizsgáltasd ki, milyen kellene, bár ezekböl nincs cilinderes, se semmi. Ne ezen spórolj inkább.
3/6 anonim válasza:
Előző nagyon hülyeséget írtál, hiszen a keret miatt veszi, nem a lencse miatt, a lencse ki lesz cserélve, akkor elmagyarázhatnád, hogyan romolna a szeme??
Amúgy kicserélik, hiszen ha van egy kereted, és nem ugyanoda viszed vissza megcsináltatni, ahol előtte, ott is megcsinálják, garancia is van rá, hiszen a lencsét ők csinálják, az a fontos!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2010. júl. 13. 13:00
5/6 anonim válasza:
Kösz, hogy lehülyéztél... Igazából elhiheted, hogy mikor napszemüveget akartam csináltatni (dioptriásat), egy régi és teljesen ép keretből, ami anno több, mint 40ezer volt, arra is azt mondták, hogy nem tudnak rá garanciát adni. Egy vacak pár száz-ezer forintos kerettől nem lehet csodát várni, pocsék az illesztése, egyszer kicsavarozod, utána a legtöbbet össze se lehet rakni, könnyen széttörik, elpattan, az ebből eredő károkat meg nem fedezi a garancia. Egy pár lencse pedig nem olcsó. Ja és ezeket a kereteket nagyon igazítani se lehet. Amúgy meg az ellenkampányomat csak tanácsnak írtam, hogy felpróbálás alapján senki ne vegyen ilyen vacakot. -.-"
6/6 anonim válasza:
a lencsére adnak garanciát, hiszen ők csinálják, a keretre nem, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!