Leginkább férfiak. Mit gondoltok a fekete hajról?
Körülbelül derékig érő feketére festett dús hajam van. Természetes hatása van, a legtöbben meg se mondanák, hogy festett , csak mikor 4-5 hét után látható kicsit a lenövésem.
24 éves vagyok és lassan 3 éve szingli. Nos a fekete hosszú haj mellé nagy barna szem társul és enyhén barna bőr (szolizok, de egészséges színem van, nem célom, hogy minél barnább legyek). Mondták már, hogy a külsőm az oka, hogy a férfiak kerülnek, mivel ijesztően határozott külsőm van még nők szemében is, tipikus "főnök" fellépésem van, azt mondják.
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről, leginkább férfiak, illetve a fekete hosszú hajú nőkről, izgatja a fantáziátok vagy inkább a "sötétet", "borút, unalmat" tudjátok kapcsolni egy fekete hajú nőhöz. Most így szimplán általánosságban kérdezem, hogy mi a véleményetek, nem lényeg hogy nézek ki.
Milyen az öltözködési stílusos, sminkeled-e magad ,testalkatod milyen?
Nekem tetszik a festett ,hosszú fekete haj. Még a szolis bőr is.
Milyen az eredeti hajszín és? Ajánlom a 2es sötétbarna festeket,az természetes fekete hatású és ahogy kopik inkább sötét barnas ,úgy nem feltűnő a lenoves
#11 jajj igen, milyen igazad van, ezeket leírhattam volna, ha már magamról is írtam.
Öltözködési stílusom: leginkább fekete vagy fehér felsőket hordok szinte mindig. Színeseket csak itthon és utcára nagyon ritkán. Szinte mindig farmernadrágot, abból van világos, sötét. És legtöbbször ehhez egy sportcipő, nyáron szandál. Szoknyát nem igazán hordok, még szoknyásruhát szoktam nyáron, abból is inkább fekete vagy fehér.. :D illetve a fehér szoknyásruhákban színes minta is van, nem úgy nézek ki, mint aki esküvőre megy. :D
Testalkatom: én normálnak mondom, 166 cm vagyok és 66 kg. Lehet picit sok hozzá, de látszani nem látszik rajtam, tehát nincs itt-ott felesleg.
Smink: a szemöldököm sminktetoválással készült, így az sötétbarna, majdnem fekete. Szempillaspirált használok minden nap, és néha tussal is kihúzom a szememet, mondjuk nyáron kevésbé, mert akkor nem annyira szeretem. Alapozót, púdert, vagy pirosítót nem használok.
Az eredeti hajszínem világosbarna és középbarna közti árnyalat.
Egy időben volt sötétbarna hajam, de nekem számít a külsőm, adok magamra, és a feketében pont ez a mélyfekete, ragyogó árnyalat tetszik. :D Mindig ügyelek arra is, hogy fényes legyen a hajam. Sajnos a sötétbarna pont ezt a mélyfekete árnyalatot nem tudja nyújtani, de megszoknám, ha úgy adódna! :)
És köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)
#13, én imádom a kékesfekete színt is, csak sajnos a kékes árnyalat alig-alig látszódott mindig, így maradtam a "sima" feketénél. 😃
Az elismerő tekintetekkel nincs gond, inkább azzal, hogy nem mernek leszólítani.
A határozott külsőt én az alapján írtam, amit nekem mondanak, mind férfi, mind női ismerőseim, persze közülük sem mindenki.
6, lassan 7 éve feketére festett hajam van, az összképpel nincs gond visszajelzések szerint, és senki meg nem mondaná azt sem, hogy a fekete nem saját hajszínem. :) Mint írtam is, sokan akkor döbbenek rá, hiszik el, mikor kezd látszani a lenövés.
11es vagyok
Nekem tetszenél,ha pasi lennék és imádom a fekete hajat,én is arra festenem, sőt voltam is ,csak nekem sajnos nem áll jól mert nagyon cigányosan nézek ki.
Ha nem mernek leszolitani akkor szolitsd le te:) a mai férfiak amúgy is olyan visszahuzodobbak , nők udvarolnak nem a pasik,megváltozott a világ.
hány év körüli vagy?
A legszexibb szín a fekete egy nőnél, az hogy hosszú az nálam alap mert rettentő szexi egy hosszú haj nagyon nöies és elragadóan figyelem felkeltő.
Én rövid hajú nőkre nem is nézek rá annyira nem hoznak lázba.
Amit magadról leírtál egy istennő lehetsz!!
Hülyék a férfiak,ahelyett hogy futnának utánnad ,inkább távolság tartóak?
F/41
#16, köszönöm, kedves vagy! :) Sajnos igaz, amit írtál, lassan nőknek kell pasik után futni...! :D Illetve elgondolkodtam azon, hogy talán meg kéne fordulnom olyan helyeken, ahol lehet ismerkedni. Talán ott nagyobb eséllyel mernek a pasik is kezdeményezni. Jelenleg 24 éves vagyok. :)
#17, köszönöm a véleményed, hozzászólásod! :) Igen, ahelyett, hogy futnának utánam, inkább távolságtartóak. 😃
Egyébként 2 kapcsolatom volt eddig, bár ennek az is oka, hogy 16 évesen jöttem össze az első barátommal, 18 évesen a második sráccal, vagyis nem az a típusú lány vagyok, aki odaadja magát akárkinek, nem vagyok híve egyéjszakás kapcsolatoknak sem, nem kaphat meg akárki (a gond csak az, hogy sok srác inkább távolságtartó, így nem is tudjuk egymásról kideríteni egy adott illetővel, hogy összeillünk-e 😄). Főzök, mosok, dolgozok, tehát vezetek egyedül egy háztartást. Nem szeretnék nagyképű lenni, távol is áll tőlem, de nem gondolom magamat rossz barátnőnek, csak ugye ezt nem tudja senki megítélni az alapján, hogy szembejön velem az utcán. 😃
16.
Szerinted miért visszahúzodóak a férfiak?
Mert sok nő már attól is felháborodik ha egy férfi feltűnően nézi.
Ezért inkább tesznek az egész ismerkedésre magasról nehogy megsértsék az ilyen érzékeny kislányokat.
Én tudod hol szoktam gyönyörködni a nőkben? A neten.
Mert nálam magasan van mérce, imádom a gyönyörű nőket,de pont azért nem nézek rájuk az utcán mert nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni az érzékeny lelküket azzal ,hogy megcsodálom mindenüket.
Biztos azt hinnék,hogy egy vagyok a sok pasi közül aki csak “azért” szertné megismerni őket,de rám sincs írva hogy én társat,párt keresek akiben bízhat és csak azért nézem mert nem tudok betelni a női test szépségével emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!