Kozmetikai kezelés után?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az mennyire elfogadható, hogy 4-5 héttel, egy sima kozmetikai nagykezelés után is piros, pattanás - szerű a bőröm? A kezelés előtt volt egy kisebb részén az arcomnak több kisebb pattanás, de a kezelés óta mintha ugyan úgy ott lennének, bár nem pattanás formában, csak piros pöttyként, mintha mitteszer lenne vagy nem is tudom. Attól félek, ez valami elfertőződés. Szerintetek?2019. júl. 23. 15:04
1/8 anonim 

válasza:

Nem szabadna hogy 4-5 héttel a kezelés után is piros nyomok legyenek.
1 ès 1,5 hèt az még normàlis, de 4-5 hét az nagyon sok.
Szerintem nem jól tisztította ki a bőröd.
Szerintem fordulj hozzà, és kérdezd meg tőle hogy miért van ez!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jövő héten megyek hozzá, de gondoltam, hogy inkább lemondom, egyáltalán jót tesz a bőrömnek, ha az előző kezelésből sem gyógyult meg.
2019. júl. 23. 15:56
3/8 anonim 

válasza:

Képet rakj fel a problémás területről!
4/8 anonim 

válasza:

Vagy keress fel egy jobb kozmetikust.
Mert tényleg sokat számít a technika, hogy jól nyomja ki a pattanásokat és miteszereket.
Milyen a seb gyógyulásod?
Màrmint hogy amúgy hamar gyógyúlnak a bőrödön a sebek?
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon hamar rendbe szokott jönni, pár hónapja vettem észre, hogy maradandó nyomok lesznek. Muszáj kozmetikushoz mennem, nagyon csúnya a bőröm. Itt a kép :
2019. júl. 23. 17:57
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tavasszal csinált ilcsi aha savas hámlasztást, de a hat hetes kúra után semmi változás nem volt, így itthonra vettem magamnak egy Paula 's choise bha hámlasztót, de attól meg úgy vettem észre, még jobban romlik a bőröm. Tudom, hogy van eleinte egy tisztulási fázis, pont ezért nem hagytam abba, de két hónap használat után sem lett jobb, így abba hagytam. Teljesen kétségbe vagyok esve, soha nem volt ennyire csúnya a bőröm, rengeteg mitesszerem van, azokkal sem tudok mit kezdeni, már sok mindennel próbálkoztam, és semmi sem vált be. Lehet ez már bőrgyógyászati kategória?
2019. júl. 23. 18:20
7/8 anonim 

válasza:

Bőrgyógyász
És válts kozmetikust! Nem végzett jó munkát!
8/8 A kérdező kommentje:
Megint voltam nála, nem mondtam le az időpontot, viszont láttam, hogy miután a kezelés végén felvitte a maszkot vagy pakolást és amit használt ecsetet, egyszerűen elöblítette a csap alatt, és ahogy láttam két három olyan ecsete van, tehát minden vendégén azt használja. Gondolom nem fertőtleníti el őket, ez miatt lehet ilyen csúnya a bőröm? Ez fertőzés?
2019. aug. 7. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!