Mik a tapasztalataitok a Manna termékekről?
Tapasztalat: A Manna szappan túlárazott, ugyanannyit tud, mint egy sima szappan, csak az egyiket 1500Ft-ért veszed, a másikat 310-ért. Ráadásul a manna szappan 90g, míg a többi általában 100g-erre is érdemes odafigyelni. Ne dőlj be a clean beauty reklámnak, én megtettem, sírás lett a vége. Bár azt mondják, hogy természetes kozmetikus, valójában ha felmész Krémmániára, láthatod, hogy alig vagy semennyire sem jobb az összetevő-listája más termékeknél. Rendeltem tőlük fogkrémet is, aminél nem éreztem egyáltalán, hogy tisztítaná a fogaimat, illetve különböző krémeket, arcpakolásokat is. A bőröm vörös lett, csípett, minden bajom volt tőlük. Az olajok nem voltak rosszak, de máshol sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez (is). Az illóolajokhoz szintén. Egyébként a tusfürdőjüket is használtam, de (szerintem) nagyon büdös, a családom és én is alig vártuk, hogy elfogyjon ( mert az illata hosszú ideig megmaradt a fürdőben.)
Meg aztán átgondolandó, hogy most tényleg egy 90g-os szappanért ad ki ennyi pénzt az ember?! A másik pedig, hogy a Manna oldalán csak és kizárólag pozitív hozzászólásokat olvashatsz a termékekről, mivel nem jelenítik meg a negatívakat, hiába írod le... Míg ha felmész a Krémmániára, szembesülhetsz vele, hogy nem tartják az emberek a termékeiket csodának.
Egyenlőre ennyi jut eszembe
Tudom nem mostani kérdés de ha valaki közben utána nézz hátha hasznos lesz.
Nekem nagyon beváltak a termékek igaz archoz való szappant nem használok, hanem az újabb szérumaikat és a hajápolási termékeiket. A szérumok nekem nem irritálják a bőrömet (azért nem jött be egy csomó más márka) a sampon/balzsam pedig szintén nem szárítják a fejbőröm. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!