Csupa pattanás a bőröm, mit tegyek, hogy eltűnjenek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 14:12
1/6 anonim válasza:
Nekem is olyan volt a bőrőm.Elmentem egy magán bőrgyógyászhoz,és felírt nekem egy gyógyszert.A neve Aknenormin volt.Tényleg használt,úgy 2-3 hónap múlva már nagyon szép volt.Tudom egy picit nagyon drága a magán,de hidd el,megéri.Ott tényleg olyan gyógyszert,kenőcsöt írnak fel.ami tényleg használ.Ha Pesten laksz,akkor tudok neked mondani egy ilyen helyet,csak akkor majd írj.Addig is fel a fejjel.
2/6 anonim válasza:
Tényleg a bőrgyógyászra halgass! Amit a tévében látsz az csak kamu! Nekem nem annyira ragyás a bőröm, de néha elég csúf kis rügyeim vannak ezért bioderma sébium h2o-s arctonikot használak, meg skinoren krémet. Ettől nagyon szép lett az atcbőröm. Kend be vele este. A másik tippem a zöld színű Vichy korrektor. Kend be a pattanásaidat, és hamar leszárítja őket. A harmadik tippem a fogkrém. Egy jó mentolos, erős fogkrémmel szintén pöttyözd be a pattikat, és reggelre leszáradnak. Sose nyomd ki őket! Nehéz megálni ugyan, de ha nem nyomod ki teljesen újra kinőnek, és el is fertőződhetnek. Egyenlőre ennyi. Ha eszembe jut még valami, akkor írok :)
3/6 anonim válasza:
nekem bőrgyógyász zyneritet írt ki, a nagyokra aknezol ecsetelő, nekem segített
4/6 anonim válasza:
Az első válaszoló írta az Aknenormint... Ha gondolod adok neked (ingyen) nekem van vagy 2 doboz elfekvőben. Én utáltam, fájt tőle a derekam, a hátam, az ajkam állandóan szét volt repedve, egy ismerősöm pedig egy évvel a szedés abbahagyása után is műkönnyet használ, mert teljesen tönkretette a szemét. Szóval én egyáltalán nem javaslom ezt a gyógyszert. De ha kell, akkor írj, elküldöm neked szívesen, 2011 augusztusig még használható.
5/6 anonim válasza:
kozmetikus,és egyél mindennap egy fél élesztőt. akkor egy hónap alatt kb. eltűnik minden. vagy ha hánysztőlexd akkor van élesztő tabletta. ha zsíros is akkor citrom. a bőrgyógyásznem mindig jó.....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a tanácsokat, egyébként Pest közelében lakom.
2010. júl. 14. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!