Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik károsabb a hajnak?

Melyik károsabb a hajnak?

Figyelt kérdés

Kissé hullámosodó (pont olyan hülye módon) hajam van, eredetileg világos barna, de volt már többszór szőkítve, és vöröses barna festékkel "melírozom".

Szóval melyik a rosszab neki?

A, frissen mosott, vizes hajat hajszárítóval megszárítom, úgy hogy teszek rá hővédő sprayt, és fésülni csak a végén fésülöm meg amikor már száraz

B, frissen mosott, már száraz hajat, vagy "1 napos" hajat kivasalom, előtte teszek rá hővédőt

C, frissen mosott hajat, még vizesen kifésülök, teszek rá kifésülést segítő sprayt, hagyom megszáradni

Tehát végülis melyik a károsabb, ha hőt kap a haj, vagy ha vizesen meg van fésülve. Ugy hallottam a vizesen fésülés nagyon károsítja a hajat

2019. júl. 22. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legjobb, ha hajszárítóval megszárítod. Nyugodtan lehet közben fésülni. Vagy sűrű kefével szárítani. Akkor egyenes, rendezett lesz, és nem kell vasalni. A hajszárító nem olyan forró, mint egy vasaló. És nem kell közel tartani, hogy túl meleg legyen.

Ilyet még nem hallottam, hogy vizes hajat nem szabad fésülni. Ha gubancolódik, akkor kell balzsam, és akkor könnyen fésülhető. Tépni, húzni, tekerni, csavarni nem szabad.

2019. júl. 22. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Hallottam már h vizesen nem szabad fésülni, de én mindig úgy csinálom. Megmosom, kb 10 percre bebugyolálom egy törülközőbe, aztán kifésülöm és végül teszek rá hajvégápolót még vizesen. Nem szoktam szárítani csak ha uszodában vagyok, nyáron végképp nem. Régebben mindig vasaltam de már kb fél éve abszolút nem, még ha megyek valahova akkor se. Nekem a vasalás nem nagyon károsította, inkább az h kiszőkítettem.
2019. júl. 22. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy amikor balzsam van rajta, akkor a zuhany alatt kifésülöm. Aztán hővédő, szárítás, hővédő, fésülés, vasalás, fésülés.
2019. júl. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!