Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pofátlanság, ha nem adok...

Pofátlanság, ha nem adok borravalót a borbélynak? (3000 forint egy hajvágás)

Figyelt kérdés

2019. júl. 21. 19:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én is sokallom, hogy ennyi egy hajvágás. Én fogorvosnak tanulok, szívok az egyetem nehézsége miatt, már csak 2 évem van vissza, de 31 leszek mire végzek.

Első években nem hinném, hogy többet fogok keresni óránként 3-5 ezer ft-nál, bár költségem nem lesz alkalmazottként.

Ezzel szemben fodrásznak elmehettem volna 19 évesen már akár, kézügyességem megvan hozzá.

Viszont ennek ellenére, ha fodrász lennék, egyéni vállalkozó lennék, sok helyen lehet bérelni havi 50-80 ezer ft-ért is széket, vagy üzlethelyiséget rezsivel havi 150-200 körül max a jobb környékeken is.

Ha telve lennének az időpontjaim, én is emelgetnék szépen az áron.

Egy jó fodrász egy óra alatt megkeres 6.000ft-ot, ha nem többet, egy nap 16 embert is be tud írni, az nálam minimum 48.000/nap.

Szóval egy fodrász 800 ezret is meg tud keresni, ha minden adott.

Fura világot élünk, de az én fodrászom is ennyiért dolgozik, mindig pontos, kedves, sosem hibázok, szóval jattolok.

Bármennyit kérne, elvből adok neki jattot, legalább egy 200ft-ot jelképesen.

Budapesten is voltam már, ahol 6-8 ezreket kérnek, és kitöltik a 60 percet akkor is, ha amúgy 30 perc alatt levágja.

Pepecskedik, és mégsem lesz jó a végeredmény.

Szóval mindezek ellenére nem sokallom.

Ha dupla ennyit kérne, akkor is hozzá járnék, max ritkábban. Diák vagyok, 3.000is sok pénz jelenleg, de ha valaki jó, azért szívesen áldozok.

2020. okt. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!