Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász be szokott szólni, ha...

Fodrász be szokott szólni, ha valakinek csúnya a haja?

Figyelt kérdés

Engem utáltak, mert dús és szöszös volt. Legszívesebben bőgtem volna. Attól nem vagyok igénytelen, hogy szétálló, sok, meg nehezen kezelhető hajam van. Durva az tény, volt, hogy beletörött a hajkefe egy-két foga.

De még meg is mostam előtte, nem lennék képes zsíros hajjal fodrászhoz menni, csak sajnos megáztam előtte, mikor mentem, mikrofon fejem lett...

2019. júl. 18. 23:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Mármint nálam ment szét a kefe. Oké, egyszer elmondták, de 5 percenként hallgattam, hogy szar a hajam és ez nem vicc. Főleg a tanulótól, de a fodrász is. Ilyenkor mindig csináltam egy kamu nevetést, vagy mosolyt, de bántott.
2019. júl. 18. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor miért nem állítod le? Vagy felállsz, és közlöd, hogy ok, itt be is fejeztük, és keresel egy normális fodrászt.

Nekem is dús, erős szálú göndör hajam van. Hajvasalás sem segít. Reggel megmosom, beszárítom, 15 perc múlva olyan mintha nem is fésülködtem volna. De még soha egy fodrász sem ócsárolta a hajamat. Ha nekem mondta volna a kis csaj, én simán otthagyom, hogy inkább keresek olyan fodrászt aki érti is a szakmáját.

2019. júl. 18. 23:17
 3/7 anonim válasza:
100%

Nem te tehetsz arról, hogy ilyen a hajad.

Ha meg foglalkozol a hajaddal, akkor ne vedd magadra. Szedj omega 3 at a hajadra. Nekem attól hosszabb lett és jobb állagú. Bár nem mindenkinél hozza meg ezt a hatást.

A fodrász meg valószínűleg azért panaszkodott, mert nem volt elég ügyes, hogy megcsinálja. Szerintem válts fodrászt.

2019. júl. 18. 23:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Félig vizes fejjel sehova sem megyek, gondoltam...

Nem is akarok többet odamenni.

2019. júl. 18. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt sajnos, mikor nem épp a fodrászomhoz mentem egy nap, mert szabadságon volt és nagyon le akartam már vagatni a hajamat. Aznap nem mostam meg a hajam, mert minek úgyis mosással kérem, kicsit akkor még a korpám visszatérő fázisba volt, de semmi komoly csak egy nagyon kicsit
2019. júl. 18. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok véletlen elküldtem.Korpás volt, ezzel eddig sehol nem volt panasz, amikor nagyon korpás voltam és nehezen múlott el akkor sem. Itt meg egyből elkezd velem veszekedni, hogy miért jövök ide korpásan. De megmondtam a véleményem és el kértem a panaszkönyvet. Ismerősömnek meg a túl puha haja miatt veszekedtek egyszer.
2019. júl. 18. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég sok hajam van és azátmeneti hajhullatós időszakban általában csak úgy ömlik a hajam, csoda, hogy még van a fejemen bármi olyankor, ha abban az időszakban megyek fodrászhoz általában meg szokták jegyezni, hogy nagyon hullik a hajam én mondom tudom és ennyi. Ha meg éppen nem akkor azzaél szenvednek, hogy sok és nehéz megszárítani, de sosem szóltak még be érte. Meg egyszer volt olyan, hogy tesóm rávett, hogy fessük be skandináv szőkére mert az tök szép, nyilván házilag csináltuk és hát hogy is mondjam, nem lett olyan szép mint kellene, de azért büszkén vállaltam. Akkor volt az, hogy hajmosáskor konkrétan csibesárga volt a hajam és ezen a fodrász hölgy is meglepődött mikor bevizezte a hajamat és megkérdezte, hogy ezt miért csináltam(nem állandó fodrász aki ismerne) én meg röviden lezártam, hogy ezt is ki kellett próbálni egyszer. De alapvetően ez szerintem nem elfogadható viselkedés, én ha ilyen lekezelőek lennének velem tuti hogy nem mennék vissza többet.
2019. júl. 19. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!