Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet viszonylag jó...

Hol lehet viszonylag jó minőségű műrasztát venni jó áron?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít neked jó árnak. Nem sokan csinálnak itthon.

Van az eBay/aliexpress verzió, ami nem a legjobb minőség de olcsó, és sok színben van.

Vagy van egy ismerősöd, aki jártas benne, és ‘baráti áron’ megcsinálja neked. Vaaagy jofogas/gardróbcsere/marketplace, ha valaki épp tesz fel, bár a teljes szettek nagyon ritkák.

Gyapjú rasztát szerintem olcsóbban találsz, ha az is tetszik. Facen van egy dream dreads nevű oldal esetleg ott kérdezz rá, nagyon szép rasztákat láttam nála.

2019. júl. 18. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. júl. 18. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Èn Etsyről vettem a szettjeim nagy részét, gyapjút egész jó áron lehet találni néhany lengyel meg angol eladónál. A horgolt vagy sodrott kanekalon drágább sajnos, de a gyapjú kényelmesebb viselet.
2019. júl. 19. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!