Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Edzés után hogy mossak arcot?

Edzés után hogy mossak arcot?

Figyelt kérdés

Délutánonként szoktam edzeni. Szerintetek hogy jobb:

- ha reggel és lefekvés előtt megtisztítom alaposan az arcom, és edzés után csak sima vízzel mosom meg

- ha reggel csak sima vízzel mosok arcot, és edzés után illetve lefekvés előtt a teljes arctisztítás

- reggel, edzés után és lefekvés előtt is teljes arctisztítás (bár ezt nem javasolják)

2019. júl. 16. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor ha hajnal 3-kor és 11-kor alaposan megtisztítod, aztán délután 2-kor lisztel bekened majd 5-kor adsz hozzá élesztőt is. Ezután ismét egy mosószeres lemosás majd tojásos öblítés szükésges a 11-es vizes barnamoszatos algapakolás előtt.
2019. júl. 16. 19:04
 2/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Én reggel meg este tisztítok normálisan arcot, edzés után csak vízzel megmosom. Utána én úgyis fürdök és jön az esti rutin. Ha mondjuk szombat délelőtt megyek vagy valami, akkor megmosom és hidratálok.
2019. júl. 16. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
És előbb vagy utóbb, de szaporodni fog. Dráma.
2019. júl. 16. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

szerintem az a legjobb, ha reggel meg edzés után csak vízzel mosol arcot és a teljes rutint meg estére hagyod

persze ha szükségesnek érzed, reggel is használhatsz arclemosót, csak akkor figyelj rá, hogy olyat válassz, ami gyengéden tisztít (ha nem pattanásos és/vagy zsíros a bőröd, akkor szerintem a víz is elég amúgy, alvás közben nem leszel koszos)

edzés után és este is szerintem felesleges, túl közel van a kettő egymáshoz, elég lefekvés előtt

2019. júl. 16. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

ez a 85%-os mindenkit lepontoz, utána válaszol(figyelem már egy ideje)

most is 10 perc alatt elintézett 3 kérdést, ahol addig nem volt pontozás.

szegény, milyen sexuális élete lehet.

2019. júl. 16. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem edzés után elég vízzel megmosni, hagyd reggelre és estére az arctisztítást. Esetleg ha gondolod, vannak kifejezetten arcra való szappanok, esetleg edzés után használhatsz olyat. De a víz is elég.
2019. júl. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!