Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az aknesol tényleg használ?

Az aknesol tényleg használ?

Figyelt kérdés
Már szinte egy éve nagyon pattanásos a bőröm, egy kicsit elmúlt, de megint előjött. Láttam az internetem az Aknesol terméket, és nem tudom még egyem-e. Olvastam róla nagyon jókat, nagyon rosszakat, TAPASZTALATOKAT KÉREK SZÉPEN! Köszönöm mindenkinek aki segít :)

2019. júl. 16. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy ne drogériás termékeket vegyél (nem fognak használni). Nézz videókat, olvass a témában pl. A skinsmart az egy jó magyar oldal erre.
2019. júl. 16. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az *megvegyem-e*akart lenni, kijavította a telefonom :(
2019. júl. 17. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sárgát vettem, azt hiszem az az erősebbik.

Nagyon büdös és szárít. Ilyen fehér 'réteget' hagy az arcomon, mintha hámlana. De egyébként eltűntette naggyából a pattanásaimat. A kozmetikusom azt mondta, hogy max 2× használjam hetente, és csak a pattikra kenjem, mert az se jó, ha rommá szárítom az arcomat.

2019. júl. 17. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:
És esetleg valamilyen más terméket tudtok, ami viszonylag hamar eltűnteti, és lehetőleg nem is jönnek vissza hamar?
2019. júl. 18. 10:08
 5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon pattanásos a bőrőm és én megvettem, és nem igazán hittem hogy segíteni fog, csak olyan alapon vettem meg hogy 1500Ft nem pénz hátha... és nekem meglepően sokat segített rövid idő alatt. Nem azt mondom hogy este használod, és utána reggel más arcborrel kelsz fel, mert ez nyilván lehetetlen, de én napi 2szer használtam teljes arca(btw nagyon zsíros az arcbőrőm, szóval nekem nem árt ha szárit) és egy 2-3 hét után a nagyobb patanások (is) teljesen eltűntek, szóval én ajánlom. Azután napi 1szer hasznaltam, aztán baratnőmnél hagytam és kb. 1 hónapig nem tudtam használni, akkor visszajöttek a pattanasok, de most újra használom! Szóval nekem nagyon sokat segített. Remélem tudtam segíteni! :)
2019. aug. 22. 18:20
 6/6 anonim válasza:
#5 vagyok! Én is a Sárgát használom.
2019. aug. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!