Mit lehet tenni szőrbenövés ellen? Esetleg kozmetikus tud tenni valamit a benőtt szőrökkel?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve nem epiláltam a lábamat, mégis nagyon csúnya. Tele van foltokkal, szőrbenövésel. Mit gondoltok, vajon egy kozmetikus segítene rajta? Mennyibe kerülne? Én próbálom tűvel kiszedni a benőtt szőröket, de sokszor nem is sikerül, csak még csúnyább lesz.2010. júl. 10. 21:19
1/6 anonim válasza:
ugyanez van nálam is de én már csak borotválom,éds hiába írják hogy radírozni kell nálam még az se segít,ha egyszer elmúli sosem foogm a lábamat epilálni:S
2/6 anonim válasza:
Én meg most akartam epilátort venni..Tényleg olyan lesz tőle a láb? :O
3/6 anonim válasza:
szia!
elvleg az a titka hoyg mindig radírozni kell,hát én nem voltam oylan szorgalmas és nekem így benőtt és csúnya!és alig múlik el,
de van olyan akinek nincs ilyen problémája az epilátorral.
4/6 anonim válasza:
én epilátort csak a hónaljamon használok de ott rendszeresen és eddig egyszer sem volt egy szőrbenövésem se. pedig már kb 3 éve használom. és nem kenek rá semmit mert mindentől begyullad és az nagyon szar érzés. még a dezodortól is. tehát első nap akkor nem túl jó.
5/6 A kérdező kommentje:
Jójó, köszi a válaszokat. De a kérdésemre nem válaszolt senki. A kozmetikus a már ronda lábammal tud csinálni valamit? Ez beletartozhat a feladatkörébe? Ezt nem tudom, ugyanis nem szoktam járni kozmetikushoz.
2010. júl. 11. 14:35
6/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha megkérdezed a kozmetikusodat, hogy vállal-e ilyet:) Ha azt mondja, hogy nem, kérdezd meg, hogy bőrgyógyász esetleg tud-e segíteni. Én borotvát használok, de nincs ilyen problémám sehol. Nekem csak intim helyen van az, hogy miután leborotválom kicsattogok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!