Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrbenövésre bőrradír?

Szőrbenövésre bőrradír?

Figyelt kérdés
Sok szőröm benőtt a bőröm alá sajnos. Ha veszek bőrradírt, az segíthet? Epilálom, és sajnos az első epilálás után mindig ilyen lesz :( Vagy mit javasoltok?
2019. júl. 15. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem megelőzésre jó a bőrradír.

Benőtt szőrrel nem csinàl semmit.

Az epilálás elött peelingezz!!!

2019. júl. 15. 11:40
 2/3 qborka ***** válasza:
A krémmánián valaki valamelyik kémiai hámlasztóról írta, hox erre jó volt neki. Sajnos, nem jegyeztem meg, melyik termék. Szerintem tedd fel a kérdést az ottani fórumon is.
2019. júl. 15. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőrradír jó, epilátortól nekem is brutál benő mindig, hiába radírozom. Nekem gyantára váltás miatt megoldódott a probléma. Max ,ha egy-két szál van azt szedem le epilátorral meg a karomon,mert gyorsabb és ott semmiféle irritációt nem okoz. Mondjuk én kozmetikus vagyok, nekem a gyanta nem nagy dolog de nem volt anmyira kedvem itthonra beszerezni egy gyanta melegítőt ( nem a patronosat,az van) de a patronosat meg nem annyira szeretem :D
2019. aug. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!