Mit használjak a pattanásaim, miteszereim eltüntetése ellen? Nem nagyok inkább enyhébbek viszont sok van az arcomon, az orromon meg miteszerek vannak.
Mielőtt még írná vki kerestem már google-n és itt is nézegettem a kérdéseket de nem vmi jókat találtam.
Olyanok kellenének amik be is válnak. Pl az arcesz nekem egyáltalán nem segített.
ugyanez a bajom nekem is
hát sajnos a mitesszereket nem bírod eltüntetni :S ki kell nyomni a kozmetikussal
vagy szedsz fogamzásgátlót bár attól nem tudom , hogy a mitesszerek is elmúlnak-e vagy csak a pattanások
nem szedek mert mégy csak 14 éves vagyok, utolsó te hány éves vagy?
kozmetikushoz nem szívesen mennék mert szétnyomkodja az arcom
most bőrgyógyászhoz megyek, mert azt mondta a dokinő h tud majd nekem felírni olyan kenőcsöt amitől elmúlik de nem szabad nyomkodni
de itt meg olyat olvastam h valakit meg sem nézett csak felírta szóval nem várok túl sok mindent ezért is szeretnék vmi ötletet h eltűntessem őket
am nekem már feltűnt h szinte senkinek sincsenek pattanásai mert allig találkozok olyannal akinek sok lenne az arcán, ezért is olyan rossz érzés
én este amikor mosakszok akkor rakok rá fogkrémet és utánna lemosom
(lemosod az arcod,raksz rá egy kis fogkrémet,és alaposan lemosod) :D
de ez csak hűsíti a pattikat :D
meg néha azt is szoktam csinálni,hogy fokhagymát kis szeretekre vágom,és a pattira rá rakom,és leveszem 1-2-3perc múlva :)
első válaszoló vagyok : 18 éves
engem is zavar, hogy másnak milyen szép a bőre :(
vagy ha van is neki kevés, örülnék ha nekem csak annyi lenne
élesztőt szoktam bevenni minden nap(borsónyit) bár nem hiszem h használ
tiszta mitesszeres és pattanás utáni heg a bőröm, és a hegekkel a kozmetikus sem tud mit kezdeni
csak a fogamzásgátló segítene de nem merek elmenni orvoshoz
valahogy vészeljük át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!