Mennyi ido alatt nő vissza a leborotvált fanszőr olyan 3-4 cm-esre?
Figyelt kérdés
Leborotvaltam (jo hosszu volt es suru), viszont egyaltalan nem tetszik magamon így, jobban tetszett a termeszetes.
Mennyi ideig tart mig teljesen visszano az eredeti hosszara ?
Illetve akar 3-4cm-es szorszal is oké mar, az kb hany het?
2019. júl. 13. 00:10
1/2 anonim 

válasza:

Ez eléggé egyéni, de támpontnak szerintem megfelel lehet, hogy nagyjából annyi hónap lesz, ahány cm-t "vársz". Esetleg egy kicsit kevesebb, de nehéz vaktában megmondani, tippelni meg teljesen felesleges :D De ha ennyire nem tetszik a "kopasz", akkor legalább 2 hét, mire "rendesen" szőrös leszel megint.
2/2 anonim válasza:
Ez mindenkinel mashogy mukodik. Nekem pl 2het is boven eleg. Aztan lehet neked 2honap is keves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!